Gemiva zoekt personeel en houdt daarom banenborrel

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Een borrel moet donderdag 30 mei 2024 zorgorganisatie Gemiva nieuwe personeelsleden gaan opleveren. Tijdens deze informele bijeenkomst in activiteitencentrum Spoorzicht aan Dubbeldamseweg-Zuid 187 in Dordrecht kun je in gesprek over de mogelijkheden in de Drechtsteden. De borrel is van 16.30 tot 18.30 uur.

Je kunt je op de borrel laten informeren over vaste of flexibele banen, stages, leerwerkplekken of vrijwilligerswerk. (Stockfoto)

“Belangstellenden kunnen tijdens de banenborrel op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. En wij met hen”, vertelt Bianca Huizer, regiodirecteur bij Gemiva, “We hebben regelmatig vacatures en daarom ontmoeten we graag mensen die interesse hebben in werk bij Gemiva. We zoeken ervaren professionals, maar we hebben ook opleidingsplaatsen. Dus ook als je geen ervaring hebt in de gehandicaptenzorg. Het is een prachtige en veelzijdige sector om in te werken. We spreken de mensen graag en zijn benieuwd naar hun interesses en mogelijkheden.”

Vrijheid en flexibiliteit
Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben. De organisatie heeft in de Drechtsteden kinderdagcentra, activiteitencentra, woonlocaties en heeft een ambulante dienst die cliënten thuis, op school of op hun werkplek opzoekt. Huizer: “Werken bij Gemiva betekent werken in vrijheid en flexibiliteit, je krijgt de regie om te doen wat het juiste is voor jouw cliënt. Jouw baan is uitdagend en er is genoeg ruimte voor ontwikkeling van jouw talent. Bij ons ben je betekenisvol voor anderen.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld