Tickets verkrijgbaar voor Muziekfestival Sliedrecht; dit jaar met vier podia

SLIEDRECHT -Op sportpark De Lockhorst bij v.v. Sliedrecht is zaterdag 1 juni 2024 het Muziekfestival Sliedrecht, een regionaal muziekfestijn met een zomers tintje en boordevol Hollandse Feestartiesten, bands en Dj’s. Het terrein wordt omgebouwd tot een groot festivalterrein met onder meer vier podia, een Biergarten, VIP deck, Beachbar en Foodtrucks. 

Het evenement aan Sportlaan 7 wordt georganiseerd door partycafé Candlelight in samenwerking met v.v. Sliedrecht. Een feest dat ieder haar groter en groter wordt. Dit jaar zijn er twee extra podia. 

Het feestterrein gaat om 14.00 uur open; de sluiting is net voor middernacht. Om 16.00 uur is de officiële opening met een suprise-act.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Artiesten en podia
Op het hoofdpodium vind je John West, Pascal Redeker, DJ act Barry Fest & De Mike en de hit van deze zomer Billy Dans. Naast het hoofdpodium en de roze Tempeloeris tent, zal er dit jaar een PolderPopPodium met de energieke bands Sixpeck en The Bleaks staan. En de H’veldse Dj’s (bekend van de ‘Stookhok’ feesten – red.) gaan een 90’s techno set brengen in de verborgen ‘Secret Stage’. 

Entreebewijzen
Tickets zijn nog verkrijgbaar bij partycafé Candlelight, grandcafé Spek&Bonen en hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld