Japans restaurant Oishi Fusion

Gemeenteraad blijft voorlopig videovergaderingen houden

SLIEDRECHT – Fysiek bij elkaar komen als gemeenteraad is voorlopig nog niet aan de orde vanwege de coronamaatregelen. Over tien dagen staat een nieuwe vergadering op de agenda. Dinsdag 26 mei 2020 komt de raad samen in een videobijeenkomst voor een oordeelsvormende vergadering, aanvang 20.00 uur en te volgen via de website van de gemeente Sliedrecht.

In de wandelgangen wordt wel gefluisterd dat gekeken wordt naar een andere plaats dan het raadhuis om fysiek elkaar te ontmoeten en te vergaderen. Je zou dan kunnen denken aan het gemeentekantoor, sporthal De Basis of partycentrum De Lockhorst. Binnenkort zou daarover weleens een beslissing kunnen vallen. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Op de agenda staat op de laatste dinsdagavond van mei allereerst zeker één in spreker. Kees de Zanger spreekt in mede namens de heren Bert Gort, Johan Lavooi en Ger v.d. Weiden voor het behoud van het gebouw Stationsweg 2. Verder de reconstructie van de riolering op de Rembrandtlaan, een aantal zienswijzen op jaarstukken, actualisatie van de GREX Sliedrecht Buiten + Stationspark 3 en actualisatie grondexploitatie van het Burgemeester Winklerplein. 

1 gedachte over “Gemeenteraad blijft voorlopig videovergaderingen houden”

  1. Hoe gaat dat fluisteren in de wandelgangen nu er corona heerst?
    Mooi dat er een video-inspreker is, want op #erfgoed moet je zuinig zijn!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld