Gemeente wist al bijna jaar van komst kermis naar BW-plein

SLIEDRECHT – Raadslid Cees Paas vertelde dinsdagavond 12 juni 2018 dat ondernemers aan het Burgemeester Winklerplein niet op de hoogte waren van de kermis deze week. De gemeente wist vorige zomer al dat de kermis in juni 2018 zou plaatsvinden, zou de burgemeester enkele minuten later verklaren.

Burgemeester Bram van Hemmen geeft uitleg na vragen van Paas over de komst van de kermis deze maand. Dat kwam voor velen nogal onverwacht. De gemeente was al een jaar op de hoogte. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Bij de gemeente was de vergunningaanvraag op 4 juli 2017 ontvangen, vertelde verantwoordelijk portefeuillehouder Bram van Hemmen (CDA). Over het verplaatsen van de markt is een week voor de kermis gebeurd. Ook de marktkooplieden zijn geinformeerd. Van Hemmen: “De informatie was later dan gewenst. Dat hadden we graag eerder gedaan. Op 14 mei is de aanvraag doorgestuurd naar de ondernemersvereniging. Dat was niet sneller mogelijk door de feestdagen. We moeten zorgen dat eerder de vergunning afgerond is.” Daarmee waren de vragen voor Paas beantwoord. 

1 gedachte over “Gemeente wist al bijna jaar van komst kermis naar BW-plein”

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld