Geen treinen op MerwedeLingeLijn Sliedrecht-Leerdam vanwege werkzaamheden

SLIEDRECHT- Spoorbeheerder ProRail voert van maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2019 verschillende werkzaamheden aan de MerwedeLingeLijn uit. Het gaat om ‘grote onderhoudsklussen’ tussen Sliedrecht en Leerdam. Voor reizigers worden bussen ingezet, bericht vervoerder Qbuzz. 

Qbuzz adviseert reizigers de meest actuele reisinformatie via de reisplanners te checken en geeft aan rekening te houden met extra reistijd. Vanaf zaterdag 26 oktober 2019 zijn de werkzaamheden gereed en rijden alle treinen weer volgens de normale dienstregeling. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Elk half uur rijden er bussen tussen: 971 Sliedrecht en Leerdam v.v. Deze stopt op Hardinxveld Giessendam en Gorinchem. 972 Sliedrecht en Boven Hardinxveld v.v. Deze stopt op Blauwe Zoom en Hardinxveld Giessendam en 973 Gorinchem en Arkel v.v. De bushaltes bevinden zich aan de voorzijde van de treinstations.

Hulpmiddel
Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Hier gebruik van maken? “Bel dan minimaal twee uur voor vertrek met de klantenservice op tel. 0900 – 728 99 65. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel volgens de regels bij taxivervoer”, aldus Qbuzz.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld