Rock coverband Gazoline zaterdagavond in The Moonshine

SLIEDRECHT – In muziekcafé The Moonshine treedt zaterdag 12 oktober 2019 de rock coverband Gazoline op. De uitgaansgelegenheid aan Stationsweg 3 is om 16.00 uur open. Vanaf 21.30 uur staat Gazoline op de bühne. Entree is gratis.

Het wordt een hele speciale avond als Gazoline na bijna twee jaar het podium van The Moonshine beklimt.

Vanaf de eerste tonen is er geen ontkomen meer aan en barst de stortvloed van de lekkerste rock los. De band staat als een huis en de zeldzame rockstem van zangeres Nina is simpelweg indrukwekkend. Ook tijdens de uitgebreide toegift blijkt de band nog een verrassing in petto te hebben als een barvrouw van The Moonshine wordt uitgenodigd wat nummers mee te spelen op gitaar. 

Gestopt
De eerste kennismaking met Gazoline zou ook direct de laatste blijken als de band aan het einde van de show bekendmaakt dat dit hun één-na-laatste optreden was. Na meer dan twaalf jaar is de koek op en gaat de stekker een aantal weken later uit de band die o.a. in het voorprogramma van BLØF stond. De leden gaan ieder hun eigen weg, waarbij Nina zich o.a. stort op een tribute aan Janis Joplin, die later onderdeel zal worden van een Woodstock productie met vier andere bands.

Nieuwe opzet
“Eind augustus dit jaar worden we vanuit het niets getipt op een Facebook bericht en blijkt het bloed bij oprichters Nina en Robert-Jan te kruipen waar het niet gaan kan. Aangevuld met drie nieuwe bandleden is Gazoline weer springlevend en volgens het tweetal nog beter. In de nieuwe bezetting hebben de twee Roger’s plaats gemaakt voor Evan, Mark en Rob en legt Nina zich vooral toe op de vocals. Wat bleef is de power, die gecombineerd met de hervonden passie resulteert in Gazoline 2.0.”, aldus The Moonshine.

Klassiekers en recent werk
Het beloofd een geweldige hernieuwde kennismaking te worden tijdens een pure rockavond van niveau. De diversiteit in de setlists is er zeker niet minder om geworden en worden klassiekers afgewisseld met meer recent werk van alle groten der rock. Voor velen ongetwijfeld onverwacht maar daarom misschien wel des te leuker… Back on fire and more then ready to rock: Gazoline.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld