Geboren Sliedrechter Arie Blokland (80) overleden

OUD-ALBLAS / SLIEDRECHT – In zijn woning in Oud-Alblas is vrijdagmiddag 8 februari 2019 Arie Blokland (80) overleden. Dat maakt zijn familie zaterdagavond 9 februari 2019 bekend. De geboren Sliedrechter was tijdens zijn leven samen met zijn vrouw Wil sociaal en maatschappelijk betrokken in het dorp, waaronder decennia als vrijwilliger bij verpleeghuis Waerthove. 

Arie Blokland z’n leven stond – samen met zijn vrouw – in dienst van de medemens. (Foto familie Blokland)

Tot zijn zestigste was hij werkzaam bij Koninklijke Boskalis Westminster. Hij werkte bijna veertig jaar bij Boskalis. In die tijd was hij ook bijzonder actief in de kerk, maar ook binnen het schoolbestuur. “Altijd bereid om zijn medemens te helpen, ongeacht geloof of status. Hij was een gangmaker. Een man van humor, trouw en gezelligheid”, laat één van zijn kinderen weten aan Sliedrecht24. Ook was Arie Blokland lange tijd vrijwilliger bij Rivas Zorggroep verpleeghuis Waerthove en Stichting Waardeburgh zorglocatie Parkzicht. 

Begrafenis
Gelegenheid tot condoleren is er woensdag 13 februari 2019 van 19.00 – 20.30 uur in het rouwcentrum aan de Schoolstraat in Oud-Alblas. Donderdag 14 februari 2019 wordt Arie Blokland begraven. Dat gebeurt op de algemene begraafplaats aan de Thorbeckelaan. Daaraan gaat een dienst vooraf. Ook na het begraven is er een mogelijkheid om te condoleren in uitvaartcentrum De Drechtstreek.

2 gedachten over “Geboren Sliedrechter Arie Blokland (80) overleden”

  1. Beste familie. Gecondoleerd met jullie grote verlies. Het was zo n vriendelijke vrolijke man wat zullen jullie hem vreselijk missen . Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Lieve groeten van Govert en Anneke Aanraad – Leeuwestein.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld