Fractiespecialisten politieke partijen praten over afvalbeleid gemeente Sliedrecht

SLIEDRECHT – Onder leiding van André Krouwel gaan fractiespecialisten van de Sliedrechtse politieke partijen woensdag 6 oktober 2021 met elkaar in gesprek over wat de inwoners vinden van de belangrijkste issues en dilemma’s die spelen bij een nieuwe gemeentelijk afvalbeleid. De vergadering begint om 19.30 uur (tot 21.00 uur), is openbaar en vindt plaats in de tijdelijke raadzaal in partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1. Voor wie er niet fysiek naartoe kan, kan hier online kijken en luisteren.  

Half juli 2021 spraken de fractiespecialisten, André Krouwel (foto) en verantwoordelijk wethouder Ton Spek (CDA) van Openbare Ruimte en Duurzaamheid met elkaar over de thema’s en issues die belangrijk worden gevonden in de besluitvorming over afvalinzameling. Thema’s en onderwerpen die eerder zijn voorgelegd aan 500 inwoners van Sliedrecht. (Foto via André Krouwel)

“Tijdens het fractiespecialisten overleg willen we met u in gesprek gaan over de resultaten van het onderzoek. Na deze avond weet u wat inwoners vinden van de door u geformuleerde uitgangspunten voor ons nieuwe afvalbeleid”, schrijft wethouder Spek aan de gemeenteraad. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld