Ontdek verschillende speciaalbieren met biersommelier Kempen in The Moonshine

SLIEDRECHT – Hij wordt wel de biergoeroe van Nederland genoemd, Rick Kempen. Donderdag 30 september 2021 staat hij in muziekcafé-uitgaansgelegenheid en hét biercafé The Moonshine, Stationsweg 3. Ontdek verschillende speciaalbier in acht ronden. Aanvang is 19.30 uur en deelname kost € 30,– p.p.

Bierambassadeur van Bier & Co en biersommelier Rick Kempen is o.a. bekend van zijn biercolumns in Het Parool. (Foto via The Moonshine)

Kempen neemt je tijdens deze bierproeverij mee in de wereld van het bier. Leer het onderscheid te herkennen tussen de verschillende soorten en geniet van goed gezelschap en heerlijke bieren. Uiteraard met bijpassende hapjes om de smaak helemaal tot z’n recht te laten komen. De avond duurt ongeveer tweeënhalf tot drie uur.

Aanmelden
Wie mee wil doen, moet zich vooraf aanmelden. Dat kan per e-mail: [email protected] of door te bellen met tel. 0184-426222 (of WhatsApp: tel. 06-36011946). Reserveren is mogelijk tot woensdag 29 september 2021. Voor de proeverij is plaats voor vijftig deelnemers.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld