Beeldvormende vergadering gemeenteraad met als thema veiligheid

SLIEDRECHT – Veiligheid en vertrouwen kunnen volgens het College van B & W worden gezien als essentiële factoren voor een leefbare en gezonde samenleving. Daarom komt het onderwerp aan de orde tijdens een themabijeenkomst maandag 4 oktober 2021 vanaf 21.15 uur in de tijdelijke raadzaal in partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1.

Hoe staat het met de veiligheid in Sliedrecht? Wie het wil horen, kan hier online mee kijken en luisteren of aanwezig zijn in De Lockhorst. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Het gevoel van veiligheid is een basale menselijke behoefte. Tijdens deze themabijeenkomst zal de raad worden geïnformeerd over de uitvoering van het integraal veiligheidsplan, het lokale veiligheidsbeeld en relevante (beleids)ontwikkelingen, de veiligheidsbeleving van de inwoners en de integrale samenwerking om de veiligheidsbeleving te vergroten”, schrijft het college aan de leden van de gemeenteraad.

Sprekers
Burgemeester Jan de Vries (CDA) van Openbare Orde en Veiligheid trapt deze themabijeenkomst af, gevolgd door een presentatie van het Team Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente in samenwerking met de politie. Vanuit de politie is aanwezig de Operationeel expert wijk en er zijn vertegenwoordigers van de toezicht- en handhavingsteams in de gemeente Sliedrecht. Er is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen en met elkaar in gesprek te gaan. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld