Familie kerstnacht op kerstavond met eten, drinken en kerstverhalen

SLIEDRECHT – Vernieuwingsbeweging in de Alblasserwaard, De Donk Ministries, organiseert samen met de kerken Beth Refajah en LEEF! het evenement Christmas Square op kerstavond, zondag 24 december 2023, van 18.00 – 23.00 uur. Locatie is partycentrum De Lockhorst. Er zijn twee diensten (shows), waar je vooraf voor moet reserveren.

Wanneer je aankomt, waan je je in een sprookjesdorpje met lekker eten, Glühwein en warme chocolademelk. Lekkere broodjes en sfeervolle muziek. (Stockfoto)

Tekst gaat verder onder video.

“We hebben dit bewust in een modern jasje gestoken met een lage drempel, zodat je iedereen in je familie en je vriendenkring kan ontvangen onder onze kerstboom. Wij zorgen ook nog voor gratis eten en drinken!  We verwachten een grote stroom mensen en het is onze droom dat velen die God niet kennen of Hem wellicht niet de regie hebben gegeven in hun leven zullen komen. Wij hebben een boodschap van Hoop!”, laat De Donk Ministries weten. Voor de jeugd is er een aparte zaal met te gekke foute kersttruienparty, karaoke, rodeo en DJ Roberto Rosso en Retain. Hier online kan je kaarten reserveren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld