Crescendo Sliedrecht start lessen ‘muziek op schoot’

SLIEDRECHT – De cursus ‘muziek op schoot bij muziekvereniging Crescendo Sliedrecht is begonnen. Tijdens de lessen genieten zowel peuters als (groot)ouders van gezellige muzikale spelletjes, die worden verzorgd door een professionele muziekleraar. De lessen dienen als stimulatie van de muzikale ontwikkeling van kinderen tussen de één en vier jaar door middel van luistermomenten en spellen op schoot. Zo wordt spelenderwijs geleerd. De ‘muziek op schoot’-lessen worden elke tweede woensdag van de maand om 10.00 georganiseerd in het verenigingsgebouw van Crescendo Sliedrecht aan de Kerkbuurt 156.

‘Muziek op schoot’ is bedoeld voor peuters, die samen met hun (groot)ouders genieten van muzikale spelletjes. Luistermomenten en schootspelletjes wisselen elkaar af. Door te spelen en te ontdekken wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd. (Foto Crescendo)

Een nieuwe toevoeging is dat er vanaf nu per les kan worden aangemeld. Op deze manier zit je dus nergens aan vast, maar ben je altijd welkom om vaker te komen. Er is echter per les maar plek voor maximaal twaalf kinderen, dus schrijf je snel in! Inschrijven kan via de website van Crescendo Sliedrecht en kost € 7,50 per les. De eerstvolgende les is woensdag 8 november 2023. De andere data zijn 11 oktober, 8 november, 13 december 2023 en 10 januari, 7 februari en 13 maart 2024.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld