Extra koopavond Decolicious voor Cystic Fibrosis stichting

SLIEDRECHT – Decolicious Living & More aan de Kerkstraat 9 houdt vrijdag 18 november 2016 een extra koopavond van 19.00-21.00 uur. Deze staat in het teken van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS), die zich sterk maakt voor mensen met taaislijmziekte. Iedereen is welkom.

De woonwinkel Decolicious is te vinden aan de Kerkstraat 9. Voor klanten staat er vrijdagavond tijdens de extra koopavond een hapje en een drankje klaar in de winkel. (Foto Decolicious)

Op deze koopavond zal ook Kdootjes aanwezig zijn met het merk Maileg. Ook zal onder voorbehoud Manon (17) aanwezig zijn. Zij lijdt aan taaislijmziekte en wil bezoekers erover vertellen. Ze gaat geld ophalen voor de stichting en het plan is om 200 kilometer te schaatsen op de Weissensee. 

Lootjes en korting
Bij de ingang worden lootjes verkocht voor € 1 per stuk (6 voor € 5,–). De opbrengst gaat naar het goede doel. Bezoekers krijgen bij hun aankopen 10% korting van Kdootjes en Decolicious die ze ook kunnen doneren aan het goede doel. Vrijdagavond is er 4 keer een trekking van de gekochte lootjes, waarvan er 2 prijzen gesponsord worden door Kdootjes en 2 door Decolicious.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld