PRO Sliedrecht zaterdag ‘on tour’ in Vogelbuurt

SLIEDRECHT – De politiek partij PRO Sliedrecht gaat zaterdag 19 november 2016 ‘on tour’ in de Vogelbuurt-Noord. Dat gebeurt op hun bakfiets. Zelf spreekt de lokale partij van het ‘PRO Festijn in het Klein’. 

De bakfiets is afgelopen zomer aangeschaft en door leden van de partij ‘opgepimpt’. (Foto PRO Sliedrecht)

Met deze bakfiets trekken ze elke maand een keer het dorp in trekken, steeds in een andere wijk. Het programma begint om 10.30 uur bij de Havikflat, rond 11.30 uur meldt ‘het gele team’ zich bij de Valkhof en om 12.30 uur wordt de bakfiets verwacht bij de Sperwerflat. Om 13.30 uur wordt de tour beëindigd.

Niet alles oplossen
Ze doen spelletjes met de buurtkinderen, delen wat lekkers uit en gaan vooral in gesprek met de buurtbewoners. “Wij willen weten hoe zaken verlopen in een wijk, wij willen met eigen ogen zien wat er speelt en wij willen van u horen wat u bezig houdt, waar de zorgen liggen of waar u juist blij mee bent. Wij kunnen als partij niet alles oplossen, maar ergens van op de hoogte zijn en erbij betrokken blijven is een eerste stap”, aldus PRO Sliedrecht. De fractie en steunfractie heeft verschillende maandelijkse activiteiten gehad om in contact te komen met de inwoners van Sliedrecht en in gesprek te gaan over wat er speelt. Van Taart-zoekt-Koffie tot aan de PRO-Wandelingen en de Beelden Poetsdag.

2 gedachten over “PRO Sliedrecht zaterdag ‘on tour’ in Vogelbuurt”

  1. Prima actie.
    Daar kan de VVD en de SGP/ChristenUnie nog wat van leren.
    Maar ja, die worden moe als ze naar buiten moeten naar hun inwoners.
    En luisteren kunnen ze al helemaal niet!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld