Extra grote tent en meer kaarten bij Oktoberfest

SLIEDRECHT – Zaterdag 31 oktober 2015 wordt niet de parkeerplaats achter slagerij Van Tilburg omgetoverd maar het Burgemeester Winklerplein in een Duitse setting. Ondernemersvereniging Winklerplein, de Oranjevereniging Sliedrecht en muziekcafé Candlelight zijn de organisatoren. Er is zoveel belangstelling dat een grotere tent wordt neergezet en meer tickets beschikbaar zijn. Dat meldt de organisatie donderdag 15 oktober 2015. 

Vanaf 10.00 uur in de ochtend zijn er leuke stands, een buiten terras en een grote zilvervlootparade speciaal voor de kinderen (gratis entree). Vanaf 16.00 tot 22.30 uur gaat de feesttent open. Het diner is van 17.30-19.00 uur.

Artiesten
Naast een braderie, luchtkussens voor kinderen, Bratwursten, Heidi’s, Lederhosen, een feesttent met lange houten banken, diverse artiesten wordt volgens de organisatie ‘heel veel liters bier’ geschonken. De biertafels zijn al uitverkocht (nu is er wel een wachtlijst-red.). In de feesttent treden op: coverband De Bleaks, schlagerzangeres Claudia Ansel, schlagerzanger Der Kleino en DJ én stimmungsmacher Tobias. Verder staat er ook een losse eetkraam met niet te versmaden Duitse lekkernijen.

Informatie
Losse kaarten zijn er nog wel en kosten € 10,– (verkrijgbaar bij Albert Heijn Sliedrecht). Voor kleding en andere attributen kunt u terecht op een speciale website. Vul de actiecode ‘Oktoberfestsliedrecht’ in en ontvang een leuke Beierse verrassing. Meer informatie over de activiteiten eind oktober staan op de Oktoberfest Sliedrecht website. Een aantal bedrijven sponsoren het evenement: Heineken, Brand Bier, BZG Sliedrecht, MSS geluidstechniek, AH Sliedrecht en Commandeur’s Bloemenhuis. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld