‘Elvis in de polder’ in partycentrum voor herhaling vatbaar

SLIEDRECHT – Het was zaterdag 21 oktober 2023 weer een geweldig, fantastisch ‘Elvis in de Polder’ in partycentrum De Lockhorst. Met deze fandag heeft Fairytale Productions ‘van fans voor fans’ een dag neergezet zoals de Elvis Fandagen in de jaren ’70 en ’80.

Elvis & The Cool Moon Boys. Van begin tot het einde was het één groot rock ’n roll feest. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De dag begon met Fred Kemmer, waarna duo Gerrie en Ron hun zangkunsten lieten horen. Special Guest was Freddy Cadel, ingevlogen vanuit Oude Pekela. Elvis and the Cool Moon Boys kreeg de hele dansvloer vol met super enthousiaste fans. En de avond werd afgesloten door Kees Versluys, gekleed in Aloha-jumpsuit.

Tekst gaat verder onder tweet.

Voor fans
Er was een grote fanmarkt m.m.v Frans Michielsen van Fanclub Elvis Memory Belgium. De oudste fanclub van Nederland, It’s Elvis Time i.s.m Museum Rock Art in Hoek van Holland. Peter van der Broek met gebranden Wandborden. Ellen Vlaanderen Leeuweburgh van Ruelya-Art met handgeschilderde prenten. Reinier met de BarberBus om de heren te voorzien van een strak kapsel of getrimde baard. Polkadot ’n Bows met kleding voor jong en ouder. Ook stond Firma BooqBox met een Greenscreen om een mooie aandenken te schieten met op de achtergrond het huis van Elvis in Graceland. Of de filmposter Elvis, het geboortehuis in Tupelo of de ’68 Comeback Special. En last but not leest, Elvis Trips van Elvis Presley Blvd TCB, dit is beiden ook onderdeel van Fairytale Productions en te vinden op facebook.

Tekst gaat verder onder foto.

Deze Cadillac Sedan de Ville (1959) stond buiten, net als een paar Ford Fairlanes. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Kerst- en gospelavond
De artiesten werden zaterdag fantastisch bijgestaan met licht en geluid door Showdesign. Het event was georganiseerd vanaf Sliedrechtse bodem door Fairytale Productions, te weten Bianca Nagtegaal & Sicco Reitsma. Zij bereiden nu een kerst- en gospelavond in de Grote Kerk in Monnickendam voor.

2 gedachten over “‘Elvis in de polder’ in partycentrum voor herhaling vatbaar”

  1. Bij ons op online krant Sliedrecht24 stond het naast in de digitale agenda met een link naar het artikel. Op 25 juni 2023 brachten we het zelfs al aankondigend. Onze zoekmachine werkt goed en dan kan je gemakkelijk alles vinden (loep rechts bovenaan in de paginabalk).

  2. Zou fijner zijn als dit soort evenementen van te voren beter aandacht kregen.
    Veel aktiviteiten zie je in kompas en sliedrecht24 als mosterd na de maaltijd. Heel jammer!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld