De Bios 35 jaar geleden geopend en daarom reünie; aanmelden mogelijk

SLIEDRECHT – In partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1 wordt zaterdag 25 november 2023 tussen 21.00 – 02.00 uur een reünie gehouden ter gelegenheid van de opening van uitgaansgelegenheid De Bios, 35 jaar geleden. Aanmelden kan vanaf heden voor iedereen, die 25 jaar of ouder is. 
 
Nu De Bios al enkele jaren gesloten is, vonden onder meer oud-bezoekers het tijd voor een grote reünie.
 
Dinsdag 15 maart 1988 opende het muziek & danstheater de deuren aan het Dr. Langeveldplein. De voormalige Bioscoop Thalia Theater was grondig verbouwd tot discotheek. In de jaren die volgde was het elke weekend volle bak en kwamen de mensen van ver buiten Sliedrecht speciaal naar De Bios om de unieke sfeer te proeven, te dansen en voor de beste muziek. Menig bekende artiest en DJ gaf er een optreden.
 
Kaarten
Wie gaat mee terug in de tijd van De Bios? Ontmoet oude bekende en die avond kan je los gaan op muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Een belangrijke periode in de tijd van De Bios was ook The Dance Planet, die niet wordt vergeten. Tickets kosten € 15,– p.p. voor vroegboekers, in de voorverkoop online regulier € 18,50 p.p. en vriendenticket € 16,00 p.p. (bij acht of meer personen). Prijzen zijn exclusief ticketfee a € 1,50.

2 gedachten over “De Bios 35 jaar geleden geopend en daarom reünie; aanmelden mogelijk”

  1. Ik neem aan dat de bierprijs ook uit 1988 gehanteerd wordt. Dus € 0,50 is dan een eerlijke prijs.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld