Eind mei afscheidsreceptie oud-wethouders Vat en Goverde

SLIEDRECHT – In sportcafé ’t Bankie aan Benedenveer 5 wordt maandag 30 mei 2022 afscheid genomen van de oud-wethouders Piet Vat en Ed Goverde. Cadeauwensen hebben de heren niet. Wie wat wil aanbieden, mag van hen een donatie aan de voedselbank doen. Bij het afscheid staat daarvoor een bus. De receptie is van 16.30 – 18.00 uur.

Piet Vat (links) kwam in maart 2019 het Sliedrechtse college versterken als wethouder van Economie, Sociaal, Zorg en Welzijn, Financiën en Onderwijs (beleid) namens de SGP-ChristenUnie. Ed Goverde werd in maart 2020 wethouder met de portefeuille Ruimtelijke Ordening, Grondbeleid, Gemeentelijk Vastgoed, Bouw- en Woningtoezicht, Milieu, Onderwijs (huisvesting) en Sport, Recreatie en Cultuur namens de PvdA. (Foto’s gemeente Sliedrecht)

Er wordt afscheid genomen van twee betrokken bestuurders. Vat en Goverde hebben zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme en passie ingezet voor Sliedrecht. Vat gaat verder als wethouder in buurgemeente Molenlanden en Goverde gaat min of meer met pensioen.

Tijdens de receptie is het nieuwe college aanwezig met v.l.n.r. gemeentesecretaris Niels Kuijper, wethouder Cees Paas (SGP-ChristenUnie), wethouder Roelant Bijderwieden (VVD), burgemeester Jan de Vries (CDA) en wethouder Ton Spek (CDA). Bezoekers aan de receptie kunnen met hen kennismaken. (Foto gemeente Sliedrecht)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld