Vrienden van Waardeburgh schenken duo-fiets aan zorgcentrum Overslydrecht

SLIEDRECHT – De stichting Vrienden van Waardeburgh heeft dinsdag 17 mei 2022 een duo-fiets aan de bewoners van zorgcentrum Overslydrecht. Met de duo-fiets kunnen de bewoners er samen met een familielid, medewerker of vrijwilliger op uit gaan voor een heerlijke fietstocht in de omgeving.

Meneer Hoogland en welzijnsmedewerker Caroline Heijkoop namen de fiets in ontvangst van de Vrienden van Waardeburgh. (Foto Stichting Waardeburgh)

De duo-fiets is een driewieltandem waarbij mensen náást elkaar kunnen zitten in plaats van achter elkaar. Dat is wel zo gezellig. De fiets was een wens van welzijnsmedewerker Caroline Heijkoop. Samen met meneer Hoogland (die woont in Overslydrecht) mocht zij de fiets dan ook in ontvangst nemen. Na de overhandiging gingen ze er meteen samen op uit voor een tochtje.

Samen bewegen
“We zijn blij dat we deze wens als Vrienden van Waardeburgh hebben kunnen realiseren”, zegt Rita van Ferneij, één van de bestuursleden. Van Ferneij: “En we hopen natuurlijk dat de bewoners veel plezier zullen beleven aan de fiets. Niet alleen is het heerlijk om in de buitenlucht te kunnen bewegen, het is vooral ook fijn om dat samen te kunnen doen.”

Vrienden van Waardeburgh
De stichting Vrienden van Waardeburgh heeft als doel om het leven en welzijn van de bewoners van Waardeburgh zorgcentra nog aangenamer te maken. Dit doet zij door kleinschalige projecten te financieren die niet uit reguliere budgetten kunnen worden betaald. Dankzij donaties kunnen deze wensen vervuld worden. Kijk hier online voor meer informatie.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld