Eerste Stoelendans Diner in restaurant zorglocatie Parkzicht

SLIEDRECHT – In restaurant De Zalmschouw in Stichting Waardeburgh zorglocatie Parkzicht aan de Lijsterweg wordt woensdagavond 4 september 2019 van 18.30 – 21.00 uur het allereerste Stoelendans Diner gehouden. De inloop is vanaf 18.15 uur. Tijdens elke gang van het 3-gangendiner komen de deelnemers met andere mensen aan tafel te zitten.

Op het menu staat Chinees. Het belooft volgens de organisatie een avond met lekker eten én nieuwe ontmoetingen te worden.

Op het menu staan Chinese tomatensoep, een Chinees buffet en heerlijk ijs. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Sociale kring uitbreiden
Op basis van de inschrijvingen wordt een tafelschikking gemaakt. Bij wie de deelnemers aan tafel komen, blijft van tevoren een verrassing. Na het voorgerecht en na het hoofdgerecht vindt er een stoelendans plaats. Zo zitten de deelnemers elke gang weer met andere personen aan tafel. “We zien bij steeds meer senioren de behoefte ontstaan om hun sociale kring uit te breiden”, vertelt coördinator Facilitaire Dienst Frank Docter van Waardeburgh, “Een diner is dé ideale manier om goed met iemand in gesprek te gaan. Zo kwamen we op het idee van het Stoelendans Diner.” 

Kosten en aanmelden
Het diner kost € 17,50 voor Waardeburgh-plus-leden en € 20,00 voor niet-leden. Deze prijs is inclusief twee consumpties. Je kan je voor het Stoelendans Diner inschrijven via de gratis Seniorenzorglijn, tel. 0800-4560456. 

1 gedachte over “Eerste Stoelendans Diner in restaurant zorglocatie Parkzicht”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld