Dzb: ‘Blij verrast met het resultaat’

SLIEDRECHT – De badeendenrace op de Late Summer Fair heeft de stichting Dromen zonder beperking zaterdag 12 september 2015 een gift van € 1.425,– opgeleverd. De badeendenrace was georganiseerd door ondernemer Art & Flowers, ondersteund door andere Sliedrechtse bedrijven.

Voorzitter Peter de Borst (links) van de stichting Dromen zonder beperking nam de cheque van Art & Flowers met het bedrag erop in ontvangst. (Foto stichting Dromen zonder beperking)

De Borst toonde zich als voorzitter dankbaar voor het prachtige opbrengst. Geld dat door de Sliedrechtse gemeenschap bij elkaar is gebracht. “We zijn blij verrast met het resultaat”, sprak De Borst. Stichting Dromen zonder beperking blij verrast met resultaat.Het geld zal gebruikt worden om nieuwe dromen voor mensen met een beperking in vervulling te laten gaan. Op dit moment zijn er 5 in voorbereiding. 

Braderie
De stichting presenteerde zich zaterdag net als veel andere verenigingen, organisaties, bedrijven en overheidsinstanties op de najaarsbraderie aan de Kerkbuurt-West. De nog jonge stichting zich kan verblijden met een snel groeiende naamsbekendheid. Veel mensen namen een kijkje in de fotoboeken. Ze stelden vragen over het werk van de stichting en het aanmelden van dromen. Tot grote vreugde van de stichting waren er ook een aardig aantal mensen die informatie wilden over het aanmelden als vrijwilliger.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld