Eerste koopovereenkomst nieuwe Winklerplein

SLIEDRECHT – Slagerij Van Tilburg en Windroos Bouwgroep tekenden donderdag 10 september 2015 de eerste koopovereenkomst, voor het nieuwe pand van de ondernemer op het vernieuwde Burgemeester Winklerplein. Dat bericht ABB Bouwgroep. Daarmee is een volgende stap gezet, in de richting van een in een nieuw jasje gestoken winkel- en woongebied in het centrum van Sliedrecht. 

Het pand van Van Tilburg maakt onderdeel uit van een gebouw, met de naam Zuiderbreedte, waarin plaats is voor commercie en stadswoningen. (Foto Sliedrecht24)

Windroos Bouwgroep is nog in onderhandeling over de commerciële ruimten in het pand met andere winkeliers. Verschillende woningen in het pand zijn nog te koop.

Oplevering
Eind 2015 beginnen de bouwwerkzaamheden van het gebouw. Eind 2016 verwacht Windroos Bouwgroep dat het pand kan worden opgeleverd. Het totale plan bestaat uit vier bouwdelen met appartementen, zorg- en stadswoningen en commerciële ruimten. In het nieuwe plan is ook ruimte gemaakt voor parkeren en evenementen. De aanvang van de bouwwerkzaamheden van de overige bouwdelen staat gepland voor 2016. De verwachting is dat het werk in 2019 klaar is. Daarmee zou een einde komen aan jarenlang gesteggel rondom de plannen voor een vernieuwd Burgemeester Winklerplein. Windroos Bouwgroep is een samenwerking van verschillende ontwikkelaars en bouwers uit Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld