DWF organiseert zwemnachtmarathon; inschrijven vanaf nu mogelijk

SLIEDRECHT – Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) daagt inwoners, (sport)verenigingen en bedrijven uit voor een sportieve uitdaging, namelijk een zwemnachtmarathon. Van vrijdag 12 juli 2024, 20.00 uur t/m zaterdag 13 juli 2024, 08.00 uur. Locatie is bronbad De Lockhorst.

Teams gaan in marathonvorm proberen zoveel mogelijk meters te zwemmen. (Stockfoto)

Een team bestaat uit minimaal acht en maximaal twaalf deelnemers vanaf dertien jaar. Ieder team moet minimaal één volwassen zwemmer en/of begeleider hebben en één banenteller die, op indeling, de banen telt die gezwommen zijn. Per team liggen er maximaal twee zwemmers tegelijk in het water, waarbij er één persoon tegelijk mag zwemmen. Het team dat na twaalf uur de meeste banen zwom wint, maar het evenement is vooral gericht op de sportieve uitdaging met elkaar aan te gaan. Er is gelegenheid voor de teams om tot rust te komen in de sporthal naast het zwembad.

Aanmelden
Het inschrijfgeld is €80,- per team en moet vooraf worden betaald. Na inschrijving krijg je een bevestiging, inclusief rekeningnummer waar dit bedrag naar moet worden overgemaakt. Er is plaats voor 24 tot 36 teams. Inschrijven kan t/m zaterdag 6 juli 2024 per e-mail. Stuur die naar: activiteiten.dwf@gmail.com Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld