Edu-World B.V. wint prijzen in Berlijn

BERLIJN (D) / SLIEDRECHT – Tijdens de uitreiking van de 29e Comenius EduMedia Awards, op 11 juni 2024 in Berlijn, is educatieve uitgeverij Edu-World B.V. uit Sliedrecht twee keer in de prijzen gevallen. De aardrijkskundemethode Travelling the World en Brain2Train, een zelfstandig online oefenprogramma voor begrijpend lezen en studievaardigheden kregen beiden een Award.

“Het is een enorme waardering voor het werk dat we doen”, zegt directeur Bert Kalkman. “We weten dat leraren en leerlingen enthousiast zijn over onze methoden, nu is dat ook nog eens bevestigd door een internationale vakjury.” (Foto Edu-World B.V.)

Bijzonder is dat Travelling the World binnen de categorie blended learning, zelfs de hoofdprijs gewonnen heeft. Hiermee heeft ze grote inzenders, zoals universiteiten en bedrijvens als Siemens achter zich gelaten. “Geen wonder dat we trots zijn op deze prestatie. Het is het resultaat van jaren investeren en samenwerken met scholen en leerlingen aan onderwijs dat werkt.”

1 gedachte over “Edu-World B.V. wint prijzen in Berlijn”

  1. Proficiat, Bert. Jouw/jullie inspanningen om goed onderwijs mogelijk te maken, worden herkend en op een mooie manier gewaardeerd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld