Duurzaamheidsestafette voor mkb begonnen

REGIO / SLIEDRECHT – Kleine en middelgrote bedrijven (mkb) uit de Drechtsteden, waartoe ook Sliedrecht behoort, kunnen vanaf nu meedoen met de regionale duurzaamheidsestafette. Wethouder Joke Reuwer van Papendrecht gaf daarvoor vrijdag 1 april 2016 het startsein bij vakgarage Care4Cars in Papendrecht.

Samen met garagehouder Ruud van den Berg zette de wethouder de estafette in beweging. De garage geeft later het stokje door aan een ander bedrijf uit de Drechtsteden. (Foto Drechtsteden)

De gemeenten in de Drechtsteden zetten zich samen met Stichting Stimular in voor bedrijven die willen bijdragen aan het milieu. De stichting bekijkt hoe een bedrijf scoort op bepaalde milieu-aspecten, zoals energie- en papierverbruik, water, afvalstromen en CO2-uitstoot en geeft het bedrijf daarna besparingstips. Meedoen is gratis tot het einde van het kalenderjaar. Deelnemende bedrijven geven het estafettestokje door aan een ander bedrijf, maar ook bedrijven die niet deelnemen aan de estafette kunnen gratis gebruik maken van de zogeheten Milieubarometer.

1 gedachte over “Duurzaamheidsestafette voor mkb begonnen”

  1. Goedemorgen Allemaal
    Kunnen jullie alstublieft een e-mail sturen met informatie bij een stagebedrijf?
    Want ik heb dit nodig.
    Ik wil beginnen op 17-11-2016 daarom wil ik nu informatie weten over het stagebedrijf.
    Met vriendlijk Abdullahi

Plaats een reactie

*=Verplicht veld