Drukte van jewelste tijdens heropening kringloopwinkel De Aanwinst

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Op feestelijke wijze is vrijdagmiddag 15 maart 2019 het startschot gegeven van de heropende kringloopwinkel ‘De Aanwinst’. Dit gebeurde op het terrein van ASVZ, locatie Merwebolder aan de Touwbaan 8.

Teamleider van de dagbesteding Iemke de Boon (ASVZ, locatie Merwebolder) spreekt alle aanwezigen kort voor de heropening toe. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24) 

Door herstructurering van het Merwebolderterrein was een leegstaand magazijn beschikbaar gekomen. De oude locatie was te klein geworden en dit was een mooie gelegenheid om over te stappen.

Tekst gaat verder onder tweet.

Achter kassa
Met confettikanonnen en ballonnen werd aan de opening een extra feestelijk tintje toegevoegd. Tientallen mensen waren nieuwsgierig om direct een kijkje te nemen. Er waren lekkere hapjes en voor de liefhebbers was er verse popcorn. Cliënten van ASVZ stonden achter de kassa om de eerste nieuwe aankopen af te rekenen. De kringloopwinkel beschikt over een grote voorraad boeken, glaswerk en decoratie. Maar naast apparaten ook spellen, cd’s en dvd’s. 

Openingstijden
De winkel is open maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur en iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens openingsuren kunnen spullen worden ingeleverd. In overleg kunnen ook spullen worden opgehaald. Alles wat op de schappen past, is welkom.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld