Drukte tijdens ‘Weslie & Friends Event’ bij Van Wijngaarden | Super Safe 35 jaar

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding aan Trapezium 350 vierde het 35-jarig bestaan (officieel 36, maar die 35 kon vanwege corona nooit worden gevierd – red,) en organiseerde vrijdag 15 september 2023 het ‘Weslie & Friends Event’ op het terrein van het bedrijf.

Voor de eerste keer weer sinds zes jaar vond er weer een groots bedrijfsevenement plaats, waar honderden mensen op af kwamen. Vooral zakenrelaties, leveranciers en (oud-)personeel. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet. 

Voor de vele genodigden was er van alles te beleven. Er stonden foodtrucks (eten en drinken). Verder kraampjes, standjes van leveranciers en anderen. Je kon terecht op een kennismarkt en voor kinderen was er een springkussen. Er was volop vermaak met spelletjes als spijker slaan, bouwhelmen stapelen en bekend goochelaar Steven Kazàn (zoon van Hans Kazàn – red.) liep rond met niet te ontrafelen goocheltrucs. Was er bierpul schuiven, kon je op een scherm Formule1 racen en een mooie prijs verdienen. Verder was er livemuziek, een groot terras en was het bovenal lekker najaarsweer. Het was – zoals ook de wens was – ouderwets gezellig!

Tekst gaat verder onder foto.

Goochelaar Steven Kazàn weet kinderen te boeien met zijn trucs. Een ieder kon vrijdagmiddag samen met hem een goocheltruc uitvoeren. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Verbouwing klaar
“Een dag in het teken van de fijne samenwerking met elkaar”, omschreef het bedrijf van Johan de Ruiter en Peter van Wijngaarden het evenement. Daarnaast heeft het bedrijf een ingrijpende verbouwing achter de rug waar ze vrijdag het resultaat van lieten zien. Klanten, relaties en andere genodigden (en aanmelden was niet nodig) konden zodoende een kijkje nemen in het pand van de groothandel (o.a. gereedschappen, hang- en sluitwerk, ijzerwaren) voor de bouw en industrie en bij de vakhandel met alles op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijk beschermende middelen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld