Bestuur v.v. Sliedrecht stelt Jalink aan als nieuwe hoofdtrainer

SLIEDRECHT – De ene Marco maakt bij v.v. Sliedrecht plaats voor de andere Marco. Vrijdagmiddag 15 september 2023 maakt het bestuur van de voetbalvereniging bekend dat Marco Jalink (50) uit Hellevoetsluis de nieuwe hoofdtrainer wordt. Hij volgt Marco Verbeek op, die vorige week zijn contract verbrak om naar Baronie te vertrekken, dat twee klassen hoger speelt. 

Op voordracht van de technische commissie van v.v. Sliedrecht is donderdag 14 september 2023 besloten dat Marco Jalink de nieuwe hoofdtrainer wordt. (Foto Haaglanden Voetbal)

Jalink is geen onbekende in de voetbalwereld en werkte onder meer bij XerxesDZB, Spartaan’20, FC Binnenmaas en vorig seizoen sv Nootdorp.. Dit seizoen had hij nog geen nieuwe club en zo kon er deze week snel wordne geschakeld. Met Jalink is een contract voor dit seizoen afgesproken en te zijner tijd wordt gekeken naar een vervolg. Maandag 18 september 2023 staat hij op het veld bij v.v. Sliedrecht en de eerste competitiewedstrijd bij Zuidland uit zaterdag 23 september 2023 maakt hij bij zijn nieuwe club het debuut op de bank.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld