Druk bezochte relatiedagen bij Autoservice Van der Linden

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Autoservice Van der Linden aan Prisma 2 organiseerde vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022 de Relatiedagen. Het feestelijke evenement voor (nieuwe) klanten had als thema ‘energiedeals’ met korting op de aanschaf van een nieuwe Kia of een occassion. 

De showroom van het bedrijf zaterdagmiddag. Bezoekers konden zich prima vermaken, lekker rondkijken en met elkaar in gesprek. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet. 

Verschillende bezoekers maakten een proefrit in een auto van hun keuze. Klantcontact is belangrijk en op deze manier wordt ‘beleving’ aangeboden. De klanten maakten uiteraard gebruik van de mogelijkheid om de nieuwste modellen KIA te bewonderen. Er was ook een ruime voorraad occasions aanwezig. Autoservice Van der Linden biedt bovendien een financieringsactie met scherpe rentetarieven op particulier of zakelijk met waardebonnen cadeau. Voor kinderen was er onder andere een springkussen en was er een kleurwedstrijd. Er waren kraampjes (o.a. erwtensoep en broodjes knakworst), er was wat te drinken en zaterdag werden pizza’s gebakken. 

Tekst gaat verder onder foto.

Bedrijfsgeschiedenis
Het bedrijf van Hendra en Piet van der Linden begon in 1990 onder de naam Autoservice Van der Linden. In eerste instantie vooral gericht op het uitvoeren van reparaties en onderhoud + een schade herstel afdeling. De werkzaamheden breidden zich uit en in 1993 was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Van der Linden vond dat in het merk KIA. Zij waren één van de eerste KIA dealers van Nederland. Inmiddels is Autoservice Van der Linden sinds 1993 uitgegroeid tot één van de beste KIA-dealers van Nederland met een flinke showroom. 

1 gedachte over “Druk bezochte relatiedagen bij Autoservice Van der Linden”

  1. Betrouwbaar bedrijf, vakkundig personeel, excellente service.
    Heb geen seconde spijt gehad, toen ik jaren geleden besloot om bij Van der Linden mijn eerste KIA te kopen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld