Dromer krijgt inkijkje bij werk van brandweer

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Weer is een droom van een inwoner van Sliedrecht in vervulling gegaan via de stichting Dromen Zonder Beperking. Leo mocht donderdag 11 mei 2017 een dagje meelopen bij de brandweer. 

Leo vindt de brandweer fantastisch en verzamelt van alles, zoals boeken en tijdschriften. Hier is hij samen met brandweerman Chris Bezemer van de Brandweer Sliedrecht. (Foto stichting Dromen Zonder Beperking)

Nadat Leo in de ochtend met brandweerwagen was opgehaald, ging het gezelschap naar Dordrecht. Na ontvangst kreeg hij onder meer een rondleiding. Uiteraard stak de dromer zich even in een brandweerpak. Tijdens de lunch ging het alarm af… niet voor een uitruk, maar…speciaal voor Leo. Donderdagmiddag kreeg hij de kans een kijkje te nemen op een blusboot en werd er gevaren… richting Sliedrecht. Bij terugkomst werd hij met het schip opgewacht door een schuimblusvoertuig. In de middag keek hij op het Leerpark bij de werkplaats, werd een toelichting gegeven bij de duikpakken en werd de glijpaal getoond. Met het ontvangen van wat cadeautjes kwam er een einde aan de droomdag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld