Kinderen knutselen bij Sociale Moestuin voor mama

SLIEDRECHT – Verschillende moeders in Sliedrecht krijgen zondag een verrassing van hun kind of kinderen. Dan is het Moederdag! In de accommodatie van de Sociale Moestuin knutselden zaterdagmorgen 13 mei 2017 ruim twintig kinderen iets moois in elkaar. Uiteraard wordt de suprise ‘iets met groen’. Wil je het als moeder niet weten, dan moet je nu stoppen met lezen!

De kinderen aan het werk op een foto zou alles verraden, maar een aantal moeders worden morgen verrast. Ze kwamen vaak met hun vader naar de speciale knutselochtend. (Foto Sliedrecht24)

Het is de eerste in een reeks van activiteiten die de gepland staan bij de Sociale Moestuin, die dit jaar vijf jaar bestaat. De eerste lustrumactiviteit zaterdagochtend was in ieder geval een schot in de roos. Kinderen konden met grond, groen, zaadjes en een houten bakje aan de slag. Mochten grond erin doen, planten, zaaien en verven, want uiteraard kreeg ook de buitenkant een kleurtje of werd voorzien van een tekst. De kinderen vermaakten zich en moeder wordt vast zondag aangenaam verrast. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld