Japans restaurant Oishi Fusion

Donderdag en vrijdag Advies Inloop Dagen bij Figura Lingerie Sliedrecht 

SLIEDRECHT – Tijdens de Advies Inloop Dagen donderdag 7 november en vrijdag 8 november 2019 ben je bij Figura Lingerie Sliedrecht, Rembrandtlaan 14 welkom met al je vragen bij het mammacare team. Tijdens de dagen is er veel informatie te krijgen bij de deskundigen over de juiste symmetrie na een borstoperaties, borstsparende-, of hersteloperaties. Op vragen krijg je een antwoord. 

Voor een goed advies over borstprotheses ben je welkom bij Figura Lingerie, dat er naar streeft om vrouwen te helpen het zelfvertrouwen weer terug te krijgen na een borstoperatie. Eigenaar Corrie den Arend: “Voor meer zelfverzekerdheid en meer zelfvertrouwen. Zo probeert Figura Lingerie voor iedere geopereerde vrouw een passende oplossing te vinden.” (Foto via Figura Lingerie Sliedrecht)

Je kunt zonder afspraak Figura Lingerie Sliedrecht binnenlopen. De nieuwste  Xtra Light Comfort borstprothese kan worden gepast met de mooie bijpassende lingerie. Ook is er alweer nieuwe badkleding binnen. Wanneer er een borstoperatie of een reconstructie heeft plaatsgevonden ontstaan er soms allerlei vragen. Over het ontstaan van oedeem bijvoorbeeld. Hoe je dat kunt voorkomen? 

Perfecte symmetrische look
De juiste borstprothese en een passende beha geeft je zekerheid en daardoor meer zelfvertrouwen. Na een borstoperatie of reconstructie kan er maatverschil ontstaan. Voor de juiste symmetrie zijn er breast-shapers van siliconen verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Het gebruik hiervan  is ongecompliceerd en huidvriendelijk. Een breast shaper vult het ontbrekende weefsel op en lift de borst naar omhoog. Zo zorgt een shaper voor een perfecte symmetrische look en een zeker gevoel. Door de zorgverzekeraar wordt ook een breast shaper vergoed en soms de lingerie en badkleding hiervoor.

Borstprotheses en oedeem
Ze vertelt wat je het beste kan dragen tijdens of na een periode van herstel na een borstreconstructie. Er zijn oplossingen, zodat je je weer comfortabel, vrij en zelfverzekerd voelt. Vrijdag 8 november 2019 is de consulente Joke van het merk ABC aanwezig. Zij geeft advies over breast shapers na een borstsparende operatie en op welke manier een breast shaper en compressie lingerie eventueel oedeem kan voorkomen of reduceren. Soms kan er oedeem ontstaat in de geopereerde borst of rond de plaats van de operatie.

Masserende werking
Er is dan niet alleen fysiotherapie nodig. maar ook specifieke aanpassingen om het lymfevocht weer te laten stromen zonder belemmeringen of knellende lingerie. De licht masserende werking van een oedeem reducerende borstprothese geeft een aangenaam draagcomfort  eventueel in combinatie met een massage beha of compressiebeha. Om verzekerd te zijn van het juiste advies werkt Figura Lingerie Sliedrecht daarvoor samen met gespecialiseerde therapeuten om zo oedeemklachten te voorkomen of te verminderen.

Loop eens binnen
Gedurende het leven van vrouwen veranderen borsten van maat en vorm. Daarom is het belangrijk om altijd te zoeken naar de juiste beha, die aansluit bij de situatie. Bij Figura Lingerie Sliedrecht vind je naast een collectie mooie verleidelijke lingerie en badmode ook speciale comfort lingerie. Elke wens of maat vind je in deze mooie speciaalzaak en bij Figura Lingerie Sliedrecht weten ze hoe hier mee om te gaan. Elke vrouw wil er goed uitzien en zich vrij voelen. Figura Lingerie Sliedrecht is er voor de borstzorg en een goed gevoel. Loop eens binnen bij deze deskundige speciaalzaak en overtuig jezelf. De koffie is vers gezet en er wordt vast en zeker iets lekkers geserveerd. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld