Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag vanuit partycentrum rechtstreeks op Radio1

SLIEDRECHT – Het radioprogramma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke (BNNVARA) zendt zondag 30 april 2023 rechtstreeks uit vanuit partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1. Het programma is van 21.00 – 23.00 uur en is te volgen op NPO Radio 1. Publiek is vanaf 20.30 (inloop tot 21.00 uur) van harte welkom (ingang via bronbad).

Frank Evenblij en Erik Dijkstra presenteren het radioprogramma. (Foto Annemieke van der Togt)

De inhoud van het programma is bekend. “In wijk Baanhoek-West worden nieuwe woningen gebouwd op grond, die ernstig vervuild raakte door fabriek van Chemours in Dordrecht. Daarnaast herdenken de heren de Merwedegijzelaars, honderden jonge mannen, uit onder andere Sliedrecht, die in 1944 door de Duitsers werden weggevoerd. En in de baggerhoofdstad van Nederland gaat het uiteraard ook over Het Grote Baggerboek van Ilja Leonard Pfeiffer”, schrijft het programma. Te gast zijn onder meer voormalig boswachter Jacques van der Neut, die vertelt over een soap in de Biesbosch en burgemeester Jan de Vries (CDA) neemt plaats in ‘de verhoorwagen’. Livemuziek is er van Le Motat!

1 gedachte over “Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag vanuit partycentrum rechtstreeks op Radio1”

  1. nporadio1.nl/fragmenten/dijkstra-en-evenblij-ter-plekke/52dac94b-90d0-4d88-9f90-9dd4e99c813a/2023-04-30-voorlezen-in-een-andere-taal-geen-belemmering-voor-de-nederlandse-taalontwikkeling

    terugluisteren waard!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld