Digitale bijeenkomst voor ondernemers over duurzaam ondernemen

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht organiseert in samen met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ), de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) maandag 6 december 2021 een online bedrijvenbijeenkomst voor ondernemers op bedrijventerreinen Nijverwaard, Stationspark en Noord-Oost Kwadrant. Dat is tussen 16.30 – 18.00 uur en ondernemers zijn erover geïnformeerd. Zij kunnen zich aanmelden. 

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Klanten en leveranciers stellen strengere eisen maar ook voor ondernemers zelf liggen er business kansen. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

De wethouders Piet Vat (SGP-ChristenUnie) van Economie en Ton Spek (CDA) van Duurzaamheid schuiven ook digitaal aan. Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) biedt naast informatie over bestaande wet- en regelgeving ook handvatten om stappen te zetten op het gebied van duurzaam ondernemen. Als bonus worden tijdens deze bijeenkomst vier gratis energiescans aan geïnteresseerde ondernemers cadeau gegeven. 

Kennis koplopers
Laat je tijdens deze bijeenkomst inspireren door lokale koplopers, ondernemers uit Sliedrecht die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid. Hoe pak ik het aan? Waar moet je beginnen? Wat is er eigenlijk verplicht vanuit wet- en regelgeving? Wat gebeurt er al op dit gebied in Sliedrecht? En vooral: waar liggen mogelijkheden en kansen voor de ondernemer? De koplopers delen hun ervaringen uit de praktijk, zodat je van elkaar kunt leren en elkaar oplossingen kunnen aanreiken. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld