D66 Sliedrecht stelt vragen over situatie en plannen Achterom

SLIEDRECHT – De fractie van D66 Sliedrecht heeft woensdag 24 november 2021 vragen gesteld over de situatie en plannen met betrekking tot Achterom, de weg tussen de algemene begraafplaats en de achterzijde woningen aan de Stationsweg. 

Het Achterom. De vragen komen na behandeling van het onderwerp in de raad van dinsdag 16 november 2021. Fractievoorzitter René de Munck heeft de vragen ingediend. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Is er een verkeerstechnisch onderzoek gedaan naar het haaks parkeren t.o.v. het nu schuin parkeren”, wil fractievoorzitter René de Munck (D66) weten. Als dat er is, dan wil De Munck dat dit wordt gedeeld met de gemeenteraad. D66 Sliedrecht heeft ook nog een andere vraag. “De straatverlichting is nu geplaatst op de erf afscheiding van de huizen, wat ten gevolge heeft dat de auto’s bij het verlaten van de parkeerplaatsen uit het donker komen. Heeft u dit meegewogen in uw ontwikkeling van een veilige fietsroute?”, vraagt De Munck, die ook deze uitkomst graag met hem (en anderen) gedeeld ziet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld