Informatief moment voor kinderen bij start van werkzaamheden begraafplaats

SLIEDRECHT – Hoe werkt een stoplicht? Hoe ga je over een rotonde? Waarvoor is een zebrapad? Waarom moet ik extra opletten bij een bouwplaats waar ook grote bouwmachines zijn? PIETTER komt woensdagmiddag 1 december 2021 naar Sliedrecht is er speciaal voor kinderen vanaf 14.00 uur bij de start van de werkzaamheden aan de algemene begraafplaats.

PIETTER komt dit jaar voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Al snel komt hij erachter dat de verkeersregels in Nederland anders zijn dan in Spanje. Wanneer PIETTER een boete krijgt voor foutparkeren, wil de hulp van Sinterklaas echt alles weten over de verkeersregels.

Na afloop krijgen alle kinderen een cadeautje van de hulp van Sinterklaas.

Traktatie
Alle kinderen zijn welkom op de parkeerplaats bij de Goeman Borgesiusweg ter hoogte van de Tiendweg. Er is voor de kinderen gratis limonade en popcorn.  Voor ouders / begeleiders is er koffie met iets lekkers. 

1 gedachte over “Informatief moment voor kinderen bij start van werkzaamheden begraafplaats”

  1. Wat goed! Mooi initiatief. Alleen jammer dat onze kinderen, die aan de begraafplaats wonen en al jaren met bouwverkeer en bouwplaatsen in deze wijk te maken hebben, daar net niet bij kunnen zijn ivm 2 hardwerkende ouders.. Net als vele andere kids in de wijk. Misschien kan Pietter ook eens op zaterdag langs komen? 🙂

Plaats een reactie

*=Verplicht veld