Diefstal van airbags uit auto’s

SLIEDRECHT – Zeker zeven auto’s zijn in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 november 2020 opengebroken aan onder meer de Weresteijn, Dorlandsweer en Prickwaert. Uit de wagens namen de dieven onder andere de airbags weg, naast die van de bestuurdersstoel soms ook die van de bijrijdersstoel.

De eigenaren van de voertuigen vonden in de ochtend zo hun auto terug. (Foto gedupeerde)

In de wijk in Sliedrecht-West zijn sommige mensen al voor de derde keer slachtoffer van airbagdieven. De laatste grote airbagdiefstal in deze straten was in september 2019. Toen werden twaalf auto’s opengebroken. De meeste mensen hebben inmiddels digitaal aangifte gedaan bij de politie. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Na bovenstaande publicatie kwam er nog een melding bij de redactie van online krant Sliedrecht24 binnen. Op de Dorlandsweer is in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 november 2020 een navigatiesysteem gestolen en verdwenen twee airbags. Een camera stond op de auto gericht, maar die maakte op dat moment geen opnamen. 

2 gedachten over “Diefstal van airbags uit auto’s”

  1. Wellicht weer eens de aktie opstarten “Bescherm je auto met DNA sporen”op alle belangrijke onderdelen als airbags,navigatie,in het oosten van Sliedrecht goede resultaten behaald!, Politie en Gemeente

  2. Vorig jaar ook mijn airbag uit VW Up gestolen tevens portierslot vernield nu plaats ik iedere avond stuurslot erop , hopelijk afdoende voor terugkerende dieven .

Plaats een reactie

*=Verplicht veld