Mijnster winnaar vierde ronde online schaakcompetitie

SLIEDRECHT – De vierde ronde van de derde online competitie voor senioren bij Schaakvereniging Sliedrecht is donderdag  5 november 2020 gewonnen door Niels Mijnster. Toernooidirecteur Jurgen de Haan maakt komende week de definitieve  eindstand bekend en dan zullen de kampioenen op gepaste wijze worden gehuldigd.

De vierde en laatste ronde werd een prooi voor clubkampioen Niels Mijnster, die met de meeste tegenstanders korte metten maakte. In de eindstand speelt Mijnster echter geen rol, omdat hij slechts één ronde meespeelde. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

Opvallend goede scores in de laatste ronde waren die van opnieuw Wout Boer, die online uitstekend scoort, en Bert Dobber. Laatstgenoemde speelde zich weer in de top 10 en lijkt daarmee groep 2 te hebben gewonnen. Naaste concurrent in groep 2, Johan van de Griend en Arco van Houwelingen, wisten namelijk niet zo goed te scoren. In groep 3 lijkt Stefan van der Waal te hebben toegeslagen, want hij scoorde in de laatste ronde beter dan Simon Kadijk, die hem op de hielen zat. Donderdag 12 november 2020 begint de vierde online competitie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld