Demo’s stoom-bakhoven bij KPS Keukens smaken naar meer

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – KPS Keukens, gevestigd aan Prisma 100-B3, organiseerde zaterdag 20 mei 2023 voor potentiële klanten een drietal demonstraties van een stoom-bakoven. Chef-kok Ivo Schellen presenteerde op vakkundige wijze de vele mogelijkheden van Bosch keukenapparatuur in het topsegment. De stoom-gebakken kippenpasteitjes met rijst en groenten lieten zich goed smaken.

Chef-kok Schellen – met meer dan veertig jaar ervaring – demonstreert de fijne kneepjes van de innovatieve apparatuur van Bosch. De bezoekers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en er kan uiteraard ook geproefd worden. Na afloop gaat iedereen met een goodiebag naar huis. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

KPS Keukens, met eigenaren Tony de Bruin en Sander Scheurwater, is al meer dan tien jaar in Sliedrecht gevestigd. Naast het leveren en monteren van een nieuwe keuken zijn zij gespecialiseerd in het renoveren van keukens en het vervangen van koelkast, vaatwasser, kookplaat en andere keukenapparatuur. Kwaliteit en service zijn belangrijk maar ook de beste merken apparatuur en goede prijzen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld