Mohammed vertelt in Café voor elkaar over zijn vak, loopbaan en zoektocht

SLIEDRECHT – Mohammed is opgeleid in zijn geboorteland en wilde in Nederland opnieuw zijn vak beoefenen. Wanneer hij daar serieus mee aan de slag gaat, komt hij verschillende mogelijkheden, obstakels en cultuurverschillen tegen. Mohammed deelt zijn ervaringen donderdagavond 25 mei 2023 vanaf 19.00 uur tijdens Café voor elkaar in bibliotheek AanZet aan Scheldelaan 1.

Je hoort alles over de kennismaking met het technische beroepen. Mohammed komt naar Café voor elkaar om te vertellen over zijn vak, loopbaan en zoektocht. (Stockfoto)

Ool ondernemers met een technisch beroep zijn welkom om deze avond. Samen met de participatie- en trajectbegeleiders wordt het gesprek gevoerd over welke beweging er nodig is om duurzame verbindingen te kunnen creëren.

Deel- en doeavond
Zit jij ook in deze omstandigheden? Of ben je nieuwsgierig of loodgieterswerk, elektricien of het leggen van zonnepanelen iets voor jou kan zijn? Het wordt volgens de organisatoren een deel- en doeavond over technische beroepen. De beroepentuin geeft een demonstratie van de workshops en opleiding die zij aanbieden. Ook kun je direct bij kickstart informeren welk aanbod voor jouw situatie het beste past. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld