Dankdienst tien jaar genezing Janneke Vlot

SLIEDRECHT – In de Grote Kerk vindt zaterdag 4 maart 2017 een dankdienst plaats, omdat Janneke Vlot tien jaar is genezen van posttraumatische dystrofie. De dienst wordt geleid door dominee Johan Sparreboom en begint om 19.30 uur.

Iedereen is van harte welkom in de Grote Kerk bij de dankdienst van Janneke Vlot. 

Aan de speciale dienst wordt meegewerkt door het projectkoor o.l.v. Martin Zonnenberg met orkest / combo bestaande uit bekende musici. Janneke Vlot nam zelf het initiatief voor de dankdienst.

“Ik was 27 jaar en van de één op andere dag kreeg ik nadat is was gevallen een ontsteking. Dat begon in mijn knie en uiteindelijk zat het aan de hele rechterkant en was ik rolstoelgebonden. Ik had Posttraumatische dystrofie, een heel pijnlijke ziekte. Het voelt alsof je zenuwbanen openstaan als microfoon’s en alle bewegingen en zelfs een zuchtje wind langs je lichaam geeft extreem veel pijn. Ik heb alle mogelijke behandelingen en pijnbestrijding gehad, morfine was het enige wat ze nog konden bieden”, vertelt Janneke Vlot tegen Sliedrecht24.

Tekst gaat onder de video verder
(Video moment van genezing bij dienst Jan Zijlstra)

Genezing
Zij bezocht een genezingsdienst en kon onverwacht weer lopen. Vlot: “Ik heb geen pijn meer, nooit meer.” Ze spreekt van een ‘Godswonder‘. “We organiseren de dankdienst uit dankbaarheid en tot eer van onze levende God! Omdat ik 10 jaar geleden genezing kreeg in de naam van Jezus. In één moment nam Hij mijn pijn en het verdriet  weg… van ruim 17 jaar ziek zijn. Maar deze dienst is ook ter bemoediging omdat er veel pijn en verdriet is in deze wereld, zo danken,  hopen en bidden we samen en kijken we vol verwachting uit naar wat God gaat doen, deze avond”, aldus Janneke Vlot.

(Video Janneke Vlot)

6 gedachten over “Dankdienst tien jaar genezing Janneke Vlot

 1. Wat ik van doorslaggevend belang vind, is dat bij een daadwerkelijke genezing die niet op natuurlijke wijze te verklaren valt, door eventueel behandelende artsen een attest wordt afgegeven die vervolgens publiek wordt gemaakt zodat iedereen met belangstelling er kennis van kan nemen. Critici hebben gelijk zolang er onzekerheid bestaat. Wat nodig is, is inzichtelijkheid en helderheid. Daarmee wordt een hele goede zaak gediend.

 2. Ze liep bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
  Zij hebben wel een verklaring afgegeven hierover, dat zij het ongelooflijk vinden.
  Ze was echt patiënt daar.

 3. Dit is gewoon oplichterij.
  Kom eerst maar eens met doktersverklaringen dat de vrouw daadwerkelijk de ziekte had die wordt beweerd.
  Ik ken iemand met dystrofie en geloof maar dat je echt niet even zo uit je stoel op staat als je het echt hebt. Waar is het bewijs?
  Mensen valse hoop geven, vind ik echt schandalig.
  Ik vind het een belediging voor echt zieke mensen.

 4. Helemaal gelezen W. van Overveld?
  “We organiseren de dankdienst uit dankbaarheid(…) Maar deze dienst is ook ter bemoediging omdat er veel pijn en verdriet is in deze wereld, zo danken, hopen en bidden we samen en kijken we vol verwachting uit naar wat God gaat doen, deze avond”
  Dus dat

 5. Hoewel ik haar de genezing erg gun, vind ik een dankdienst een beetje overdreven en zelfs enigszins frustrerend richting andere zieken die ook bidden om genezing maar dat niet krijgen.
  Dankbaar zijn mag zeker, maar hou het gewoon bij jezelf.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld