Daklozen Club Sliedrecht maakt autospeurtocht op Utrechtse Heuvelrug

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Zaterdagochtend 25 september 2021 vertrok de Daklozen Club Sliedrecht (D.C.S.) vanaf Partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan voor het maken van een autospeurtocht op de Utrechtse Heuvelrug Zuid. Voor de iets meer dan tien aanwezige leden van de club was dit het eerste evenement, dat werd georganiseerd door Cor en Maxim Polack.

Iets meer dan tien cabrio’s vertrekken vanaf De Lockhorst voor een avontuurlijke speurtocht op de Utrechtse Heuvelrug. Onder de deelnemende auto’s onder andere enkele Mercedessen, BMW’s en dit bijzondere exemplaar, een Le Patron 2CV kitcar. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Vanaf De Lockhorst werd eerst koers gezet naar Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Deze locatie fungeerde als startpunt van de speurtocht van totaal 70 km. Rond 13.00 uur werd in Leersum gezamenlijk geluncht. Heel de dag werd zonder snelweg gereden, in principe nergens boven de 80 km/u. Het was een aantrekkelijke rit met veel bossen en heuvels, langs kastelen en andere bezienswaardigheden.

Code
Bij verschillende tussenstops werd een vragenformulier met geheime code ingevuld. Aan het einde van de rit leidde dit tot een winnaar van het geslaagde evenement. De gezellige dag eindigde in de middag bij Het Arsenaal in Nieuwpoort. Deze eerste speurtocht van de D.C.S. werd mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld