Crescendo geeft zomeravondconcert buiten bij Nationaal Baggermuseum

SLIEDRECHT – In de tuin van hét Nationaal Baggermuseum aan de Molendijk heeft muziekvereniging Crescendo zaterdag 22 juni 2024 een zomeravondconcert gegeven. Inmiddels is dit een goede traditie rond de zomer. Voor de gelegenheid hadden diverse muzikanten ook taart gebakken voor het aanwezige publiek. 

Het was een mooie avond voor en door de muziekvereniging. (Foto muziekvereniging Crescendo)

Het concert werd geopend door het C-orkest van Crescendo onder leiding van dirigent Johan Donk. Zij speelden een vrolijk programma waarin de jonge muzikanten lieten horen en lieten zien hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Tekst gaat verder onder foto.

Na dit optreden kwam het B-orkest onder leiding van Paul Langerman. Met filmmuziek van verschillende Disneyfilms en stukken uit de popwereld kregen zij het jongste publiek aan het dansen. Het A-orkest sloot het concert af met o.a muziek van componist John Williams. De rustige passages van de stukken werden sfeervol door de vogels, die meefloten. Verschillende solisten lieten horen wat ze in huis hebben.

Muzikale agenda
Na de zomervakantie gaan de orkesten weer verder met concerten tijdens de Art Fair, de open dag van de muziekschool, een concert weekend op Texel en een groot klassiek concert in de grote kerk in November. Via de website en sociale media kan je op de hoogte blijven van de vereniging en muziekschool. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld