Japans restaurant Oishi Fusion

Couturier Mart Visser vertelt over zijn ontwerpen bij Verschoor Sliedrecht

SLIEDRECHT – Bekend couturier Mart Visser was dinsdagochtend 10 maart 2020 te gast modezaak Verschoor Sliedrecht aan Kerkbuurt 31. Visser presenteerde zijn nieuwe voorjaarscollectie aan klanten. De aanwezige dames lieten zich na de presentatie uiteraard persoonlijk adviseren door de ontwerper.  

Na ontvangst met koffie en gebak kregen de gasten fashiontips van Mart Visser. Verkoopstyliste Ellen Korevaar showde de nieuwe voorjaarscollectie, waarbij de couturier toelichting gaf. (Foto Malika Pellikaan)

Als couturier heeft de in Sleeuwijk geboren Visser een belangrijke positie in Nederland verworven met een grote naamsbekendheid.

Tekst gaat verder onder tweet.

Uitgebreide uitleg
De kleding van Visser is op en top vrouwelijkheid, zeg maar een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen en succes. Hij kreeg het voor elkaar de Haute Couture in Nederland een nieuwe jongere uitstraling te geven en een spraakmakend gezicht. Dinsdagmorgen gaf hij een uitgebreide uitleg over zijn ontwerp. Bijvoorbeeld waarom nou juist een naadje hier of een plooitje daar zit. Ook vertelde Visser over zijn carrière, die begon in Dordrecht. Daar studeerde hij Mode & Kleding.

Advies van ontwerper
Bij Verschoor Sliedrecht kunnen klanten terecht voor de nieuwste mode. Al sinds 1930 brengt de zaak bekende merken, items en verhalen uit de modewereld naar de hedendaagse man en vrouw, waaronder de collectie van Mart Visser. Het was een inspirerende ochtend met advies van de ontwerper zelf. Verschoor Sliedrecht inspireert. Versterkt en verbindt vrouwen. Je bent van harte welkom de collectie zelf te bekijken in de winkel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld