Collegeleden genieten samen van voorjaarszonnetje

SLIEDRECHT – Het heerlijke voorjaarsweer ontging dinsdag 30 maart 2021 niemand. Op de dag dat wnd. burgemeester Dirk van der Borg (CDA) afscheid neemt van de gemeenteraad werd de fysieke collegevergadering in de raadzaal in het raadhuis (en de vele videomeetings in andere omstandigheden, ook vanavond weer – red.) even ingeruild voor een ‘samen buiten zijn’.

Deze foto in het plantsoen aan het Dr. Langeveldplein kon ook nét voor een zomerreces zijn gemaakt. Niets is minder waar. Van links naar rechts: wethouder Piet Vat (SGP-ChristenUnie), wethouder Ton Spek CDA), gemeentesecretaris Niels Kuiper, wnd. burgemeester Dirk van der Borg (CDA) en wethouder Ed Goverde (PvdA). (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Bij toeval liepen de heren Sliedrecht24-fotograaf Hans van der Aa tegen het lijf en dan is het lastig aan een foto ontkomen. Ze vonden het prachtig en coronaproof werd een foto gemaakt. De aangename lentetemperatuur deed uiteraard mee een duit in het zakje. De Sliedrecht24-fotograaf maakte waarschijnlijk de laatste foto in deze samenstelling.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld