Met smartphone met QR scanner en data op pad voor PaasChallenge

SLIEDRECHT – Deze week wordt in het dorp de PaasChallenge gehouden. Met een routekaart en QR-codes ga je op pad om terug te gaan naar het jaar 30 van onze jaartelling. Lopend door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Meespelen is mogelijk van woensdag 31 maart t/m zaterdag 3 april 2021. Een initiatief van Hervormd Sliedrecht.

Aan de hand van QR-codes gaan de deelnemers het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. De PaasChallenge is met recht een challenge: men kiest in het begin een rol van een tijdgenoot van Jezus. Deelnemers moeten een smartphone met QR scanner en data meenemen. (Foto Hervormd Sliedrecht)

Tijdens het spel moeten de deelnemers proberen hun rol zo goed mogelijk te spelen, zodat men middenin het verhaal van Pasen zit! De PaasChallenge is in het bijzonder gemaakt voor jongeren van 10 t/m 18 jaar, maar geschikt voor jong en oud. De challenge duurt ongeveer anderhalf uur. Aan het begin van de route krijg je wat benodigdheden. 

Aanmelden
Wie mee wilt doen, reserveert een starttijd door zich aan hier online aanmelden. Reserveren is nodig om het startpunt te krijgen en om de PaasChallenge corona-proof te spelen. Neem ook iemand mee, of nodig iemand uit, die wil kennismaken met het Paasverhaal! Dit kan alleen binnen de huidige coronamaatregelen: maximaal 2 personen (m.u.v. gezinnen). Houd met iemand van buiten het eigen woonadres onderling voldoende afstand.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld