Oishi Fusion
VeiligGoed

Collectie Vasuma Eyewear nu bij Sjeun Optiek by Floris

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Het zijn Zweedse dagen bij Sjeun Optiek by Floris aan Kerkbuurt 91. Eigenaar Floris Frenzen heeft vrijdag 16 oktober 2020 en zaterdag 17 oktober 2020 de gehele collectie van Vasuma Eyewear in de winkel. Klanten zijn welkom om de collectie te komen bekijken en te passen, op afspraak en alles uiteraard coronaproof. 

Floris Frenzen van Sjeun Optiek by Floris staat naast een gedeelte van de brillencollectie van het Zweedse designermerk Vasuma. Twee dagen is de collectie in huis met een leuke korting op de monturen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het was aanvankelijk de bedoeling om groot uit te pakken met een hapje en een drankje, maar door de Covid-19-perikelen is de vorm aangepast. Een kop koffie of thee is altijd mogelijk.

Kwaliteit
Vasuma Eyewear is geïnspireerd op het beste van de vintage tijdperken uit de jaren ’50 en ’60 en dit met een hele moderne twist. Alle monturen worden met de hand gemaakt en alleen de beste materialen worden gebruikt. De aandacht van het Vasuma team voor detail en kwaliteit doet een Vasuma montuur uitstijgen boven haar concurrenten en wordt de nieuwe ‘beste vriend’ voor de ogen.

Actiekorting
Tijdens de twee Zweedse dagen wordt 15% korting gegeven op de monturen van Vasuma. Dit geldt ook voor monturen van andere Zweedse merken. De brillen van Sjeun Optiek by Floris zijn uniek en hoogst persoonlijk. Ieder montuur wordt slechts één keer verkocht, zo ben je ervan verzekerd dat je iets speciaals op je neus draagt. Frenzen voert monturen van een ruime selectie aan (top)merken en zijn allemaal van A-kwaliteit. Sjeun is tevens gediplomeerd contactlens specialist.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld