Oishi Fusion
VeiligGoed

Schoolkinderen maken struikelstenen in het dorp schoon

SLIEDRECHT – Struikelstenen in Sliedrecht zijn deze week schoongemaakt door leerlingen van basisscholen. De Stichting Struikelstenen Sliedrecht begeleidde de leerlingen. Vrijdag 16 oktober 2020 waren het de stenen voor Marleentje en Bertje Sanders (Hugo de Grootstraat 70), familie Kleinkramer (Adriaan Volkersingel 22) en familie Hartog den Hartog (Adriaan Volkersingel 25).

Vrijdagmorgen maakten leerlingen van de christelijke basisschool Oranje Nassau struikelstenen schoon. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
Woensdag 14 oktober 2020 trapte het Griendencollege af op de Molendijk. Donderdagmorgen 15 oktober 2020 waren leerlingen van de Prins Willem Alexander op de Rivierdijk en donderdagmiddag waren kinderen van de Johannes Calvijnschool actief. Vrijdagochtend waren de leerlingen van cbs Oranje Nassau aan de beurt.  

3 gedachten over “Schoolkinderen maken struikelstenen in het dorp schoon”

  1. Tijdens het schoonmaken van de struikelstenen hebben zowel de scholen en de bestuursleden van de Stichting Struikelstenen de coronamaatregelen gerespecteerd en nageleefd. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden, de foto hoeft dus geen reden tot ongerustheid te geven Huib. Heel fijn dat het nu weer kon, in mei van dit jaar hebben we de actie met de scholen vanwege de lockdown moeten schrappen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld