Burger King Sliedrecht kent geen officiële opening; Meteen druk bij start

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Burger King Sliedrecht is open. Rond het middaguur donderdag 28 september konden de eerste klanten naar binnen en het was eigenlijk meteen druk. Burger King onder exploitant EG Retail (Netherlands) B.V. uit Breda en daaronder valt deze (voor hen zevende) vestiging in Nederland kent alleen een soft-opening. Dat betekent geen officieel moment en dus was er niet zoals andere media suggereren een feit van een lintje doorknippen. 

Behalve het feit dat lokale media, waaronder deze online krant, regelmatig hebben bericht over de komst van Burger King Sliedrecht is er eigenlijk nauwelijks aandacht besteed aan publiciteit. Afgezien van een vacature-advertentie. De zaak ging even voor het middaguur open voor de klanten en het was onmiddellijk druk. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Het parkeerterrein is gereed en stond donderdagmiddag vol met auto’s. En de entree van het terrein wordt nog gewerkt. Dat betekent even drukte met aankomend en vetrekkend verkeer. Er ontbreekt bij het verlaten van het terrein een bord met een pijl, die het verkeer naar rechts moet sturen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De feitelijke openstelling zou rond 10.00 uur zijn, maar dat werd enkel uurtjes uitgesteld vanwege werkzaamheden. Ondertussen stonden de medewerkers klaar en liepen klanten al naar binnen over een uitgelegde rode loper tussen de ballonnenwal door. De medewerkers hadden woensdag, gisteren dus, proefgedraaid met als gasten vrienden en familie. Zij konden gratis eten en waren een testcase voor het personeel. Een aantal van hen heeft veel ervaring, maar er zijn ook mensen die het vak nog moeten leren en net in dienst zijn. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Buiten
Wie buiten op het terrein staat, ziet nog een bouwput liggen. Daar komt een tankstation van Greenpoint, maar daar wordt nog volop aan gewerkt. Door geplaatste hekken is zodoende de entree en het vertrek vanaf de parkeerplaats nu wat smal en is het oppassen. Wie het terrein afrijdt en richting de snelweg A15 wilt, moet niet links, maar rechts afslaan naar de rotonde. Wie dat wel doet, gaat spookrijden. De gemeente Sliedrecht heeft de bewegwijzering (een bord met een pijl) er nog niet geplaatst. Dat leverde donderdagmiddag soms verkeersgevaarlijke situaties op veroorzaakt door niet oplettende weggebruikers. Vanaf de snelweg A15 verwacht Burger King Sliedrecht klanten, maar ook uit de gemeente Sliedrecht en omliggende gemeenten. 

6 gedachten over “Burger King Sliedrecht kent geen officiële opening; Meteen druk bij start”

  1. Prima alles hoor. Is opstart, moet je niet gelijk alles perfect verwachten. Sommige mensen hier hebben als ze voor een nieuwe baas gaan werken de eerste dag blijkbaar alles 100% onder de knie. Lekker thuis friet en burgers maken is mijn advies. Heb gezien dat ze ontzettend hun best doen en dat er wel is iets fout gaat is heel menselijk. Degene die het personeel ordinair vindt, raad ik aan naar een restaurant te gaan met een Michelin ster.

  2. Gisteravond langs gegaan om erachter te komen dat ze gesloten zijn door geen voorraad. Ga eerst maar even alles in order krijgen BK voor dat je mij weer terug ziet.

  3. Jammer dat er op internet aan gegeven word dat je hier tot 23.00 kan eten en er om 21.45
    Vervolgens voor een gesloten deur sta zonder enige uitleg of briefje op de deur de drive afgesloten met een ouwe auto
    En het personeel je geen blik waardig gunt als je bij de deur sta erg jammer voor zoon nieuw begin

  4. Ik ben me rot geschrokken van het volk wat daar werkt, net of we in Rotterdam zijn. Geschreeuw en gescheld jeetje. Ordinair

Plaats een reactie

*=Verplicht veld