Lancering Sliedrecht Doet tijdens vrijwilligersborrel

SLIEDRECHT – Zo’n 170 vrijwilligers (er zijn er uiteraard meer, maar niet ieder was er – red.) kwamen woensdagavond 27 september 2023 af op de speciale avond voor hen, de jaarlijkse vrijwilligersborrel, in sportcafé ’t Bankie in sporthal De Basis. Een initiatief van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Aan Benedenveer werd halverwege de avond ook de website Sliedrecht Doet officieel gelanceerd. Dat gebeurde door wethouder Cees Paas (SGP-ChristenUnie) van Sociaal Domein.

Cees Paas leidde de lancering kort in met een toespraak. Op de avond waren er verschillende activiteiten voor de vrijwilligers naast een tafel vol hapjes. (Foto Stichting Welzijnswerk Sliedrecht)

Sliedrecht Doet is hét platform voor alle inwoners van Sliedrecht waar initiatieven samenkomen. Een diversiteit aan communities die de mogelijkheid bieden tot ontmoeten en verbinden. Middels , buurtinitiatieven en diensten zijn we gezamenlijk in beweging voor Sliedrecht. Door naar elkaar om te kijken en iets voor elkaar te doen bouwen we samen aan meer verbinding en een veerkrachtig Sliedrecht.

1 gedachte over “Lancering Sliedrecht Doet tijdens vrijwilligersborrel”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld